Stand up Taikuri Risto Pajunen Stand up Taikuri Risto Pajunen 30 vuoden kokemuksella

ESITYKSENNE KANNATTAA VARATA MAHDOLLISIMMAN AJOISSA! AINOASTAAN NÄIN SAATTE VARMISTETTUA ESITYKSENNE HALUAMALLENNE PÄIVÄMÄÄRÄLLE!

Mikäli teillä on jäänyt jotakin mietityttämään tilaisuuttanne koskien, täältä saatat löytää vastauksen! Jos jokin kysymys jää vieläkin hämärän peittoon esityksiä, hahmoja tai aikatauluja koskien, ottakaa rohkeasti puhelimitse (040 588 9999) tai sähköpostitse yhteyttä. Taikuri Risto Pajunen vastaa kysymyksiinne pikimmiten!

Esiintymistila

Stand up ohjelma voidaan esittää ahtaissakin tiloissa. Yleisöä voi olla myöskin takana, mutta he eivät silloin kovin paljoa näe ohjelman visuaalista puolta.

Tietysti mitä paremmin ohjelma näkyy ja kuuluu, sen paremmin se toimii yleisölle.

Vahvistin

Tarvittaessa tuon oman vahvistimen, jota voi käyttää juhlien vahvistimena asiakkaan halutessa. Ilmoittakaa vahvistimen tarpeenne erikseen, mikäli sellaista tarvitsette juhliinne.

Stand up taika

Tässä joitakin vaihtoehtoja, mikäli teitä mietityttää millainen esitys sopii mihinkin tilaisuuteen! Stand up taikuri sopii parhaiten rentoihin aikuisten tilaisuuksiin kuten firmojen tilaisuuksiin, asiakastilaisuuksiin, harjannostajaisiin, synttäreihin ja yleisestikin kaikkiin aikuisten tilaisuuksiin.

Esitystä ei kannata ajoittaa ruokailun kanssa samaan aikaan, jotta yleisö saa nauttia molemmista mahdollisimman paljon. Esityksen aikana saattaa nimittäin tulla vatsalihakset kipeiksi ja ruokailu voi osoittautua tämän takia samanaikaisesti hankalaksi!

Ohjelman pituus yleensä n. 20-30min tai 2x15 min tai sopimuksen mukaan. Close up taika toimii erinomaisena lisänä Stand up ohjelman rinnalla samassa tilaisuudessa!

Close up taika

Close up esitykset soveltuvat parhaiten juuri samankaltaisiin esityksiin kuin stand up taikaesityksetkin. Ne soveltuvat myös erinomaisest messuille tai erilaisiin kaupan tilaisuuksiin ja tuotelanseerauksiin.

Close up taikaesitykset soveltuvat varsinkin tiloihin, jossa fyysisesti näkyvyys ja kuuluvuus ovat huonoja ja yleisö on hajaantunut laajalle alueelle. Avoimet ovet -tyyppisiin tapahtumiin, jossa yleisö tai asiakkaat vierailevat non-stop -periaatteella, kuten esimerkiksi messuosastolla. Katso myös yhteensopivuus Stand up esitysten kanssa.

Kesto voi olle useita tunteja ja esimerkiksi messuosastolla koko päivän.Tämä on aina sovittavissa jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

”Taion” (origamitaittelua servetistä) usein myöskin tilaisuudessa naisvieraille kauniita ruusuja sopimuksen mukaan. Toimii aina loistavasti naisvieraille! Stand up taika sopii myöskin usein hyvin toiseksi numeroksi samaan tilaisuuteen!

Juontaja

Kaikenlaisiin tilaisuuksiin, joissa tarvitaan juontajaa! Samoissa juhlissa voin tietysti esittää myöskin taikatemppujani ja niihin voi kätevästi sulauttaa myös esimerkiksi Stand up taikuutta. Juontajan tarkemmat ohjelmanumerot ja tiedot sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Lastenohjelma

Lastenjuhliin, yleisötapahtumiin, kaupan tapahtumiin, lasten synttäreille, päiväkoteihin, häihin (joissa voin esittää myöskin aikuisille omaa ohjelmaa) ja koko perheen tapahtumiin.

Yleensä ohjelman pituus tilaisuuskohtaisesti 15-45min. Esitys voidaan myös toteuttaa useammassa osassa, jotta pieni yleisö saa pieniä taukoja välissä esimerkiksi välipalalle.

Lasten synttäreillä ja pienemmissä tilaisuuksissa, taikuri voi tehdä ja opettaa lapsia tekemään erilaisia paperihattuja.

Esiintymispalkkio

Teen tarjouksen jokaiseen tilaisuuteen erikseen, jonka suuruus riippuu tehtävän työn määrästä, ohjelmien pituudesta, ajankohdasta jne. Palkkion maksaminen on firmoille helppoa, koska minulla on oma ohjelmatoimisto (Y-tunnus: 1124124) ja voin laskuttaa esiintymispalkkion bruttona. Huom! Esiintymispalkkiosta ei mene arvonlisäveroa!

Stand up Taikuri Youtube linkki Risto Pajunen, Tampere, Tel. 040 588 9999, Taikuri Risto Pajunen Tampere / Y-tunnus: 1124124 / Ulkoasu & Koodi: Digitoimisto